Роботи на здобуття премії ім. В. Чорновола приймають до 10 серпня

Роботи на здобуття премії ім. В. Чорновола приймають до 10 серпня

06.08.14 08:34 0 654
10 серпня завершується прийом робіт на здобуття премії імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу у галузі журналістики.

Про це повідомили у Львівській обласній організації Національної спілки журналістів України.

Як йдеться у повідомленні, конкурс, оголошений Державним комітетом телебачення і радіомовлення, триває з 1 червня до 10 серпня. Премія присуджується до дня народження видатного діяча В’ячеслава Чорновола та становить 5 тис. грн.

На здобуття премії приймаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі журналістики, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства.

Твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення на здобуття премії.

Книжки до розгляду не приймаються, наголошують у спілці.

Можуть бути висунуті роботи окремих осіб і творчих колективів у складі не більше як п’ять осіб. Одна кандидатура може подавати лише один твір.

Роботи потрібно надсилати за адресою: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України, тел./факс (044) 278-86-96.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ