На Львівщині вирішується питання тимчасової реєстрації для переселенців зі сходу України

На Львівщині вирішується питання тимчасової реєстрації для переселенців зі сходу України

06.08.14 08:28 0 766
Для мешканців східних регіонів України, які тимчасово проживають на Львівщині, питання з тимчасовою реєстрацією вирішується. Вона потрібна для того, аби переселенці могли користуватись послугами банківських установ. Тимчасову реєстрацію погодився надати готель «Катерина», а Пустомитівська РДА дасть лист-погодження. Реєструють і в Центрі обліку та нічного перебування бездомних громадян, що у Львові на вул.Кирилівській.

Тимчасова реєстрація – одне із питань, яке піднімалось на зустрічі голови Львівської ОДА Ірини Сех із переселенцями з Луганської та Донецької областей. Були присутні також представники громадської організації «Кримська хвиля», яка об’єднує переселенців з окупованого півострова.

Як повідомили Ірині Сех активісти цієї організації, багато кримчан вимушені жити на Львівщині триваліший термін.

«Необхідно вирішити питання з поселенням, адже восени гуртожитки, які займають тимчасові переселенці, треба буде звільнити. На Львівщині є 1192 об’єкти, які можна надати для таких потреб. Окрім того, є об’єкти незавершеного будівництва з високим ступенем готовності. Найближчим часом ми їх оглянемо. Звичайно, потрібно аби центральна влада допомогла нам коштами», – повідомила Ірина Сех.

Тимчасові переселенці також хочуть підтримки й активнішої співпраці з міжнародними організаціями. Сприяння у налагодженні контактів вони попросили голову Львівської ОДА.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Луцьк: «М.Ж.К» здійснює ...

КОМЕНТАРІ