У Львівській області Ірина Сех вимагає розслідувати порушення проти підприємства "Прогрес-плюс" з боку правоохоронців

У Львівській області Ірина Сех вимагає розслідувати порушення проти підприємства "Прогрес-плюс" з боку правоохоронців

06.08.14 08:13 0 962
Народний депутат України від ВО "Свобода" Ірина Сех звернулася до керівництва Міністерства внутрішніх справ та Генеральної прокуратури України з приводу зловживань правоохоронців, допущених ними на підприємстві "Прогрес-плюс". Депутат закликає розслідувати ці факти та вжити необхідних заходів щодо порушників. Як зазначає Ірина Сех, до неї як народного депутата України звернувся генеральний директор CTOB "Прогрес-плюс" О.Альонов (с. Гаї Бродівського району) з приводу перевищення повноважень працівниками Бродівського райвідділу міліції в присутності представника прокуратури Бродівського району. Йдеться про здійснення 29.07.2014 обшуку адміністративних приміщень CTOB "Прогрес-плюс".

"Обшук почався агресивною акцією зі зламом дверей та замків, у незаробочий час, за відсутності уповноважених осіб CTOB "Прогрес-плюс", яке є власником приміщень. При цьому було вилучено документи, не зазначені ухвалою суду про проведення обшуку і відсутність яких унеможливлює законне ведення господарської діяльності товариства. Заявник небезпідставно розцінює ці дії замовними з боку конкурентів, спрямованими на дискредитацію і припинення діяльності підприємства.

Вважаю неприпустимим створення штучних перешкод діяльності підприємств, а особливо сільськогосподарських, в умовах підготовки та проведення збору врожаю, що створює реальну загрозу для продовольчої безпеки держави", – зазначає Ірина Сех.

Свободівка закликає невідкладно перевірити правомірність та адекватність процесуальних дій прокуратури і райвідділу міліції у Бродівському районі зі здійснення кримінального провадження щодо CTOB "Прогрес-плюс" та вжити заходів прокурорського реагування.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фармацевтичні компанії ...
Наступна новина: «Дзвони Лемківщини» ...

КОМЕНТАРІ