Львівщина: Ірина Сех взяла участь у дні села Березівка на Радехівщині

Львівщина: Ірина Сех взяла участь у дні села Березівка на Радехівщині

06.08.14 08:38 0 912
У неділю, 3 серпня 2014 року, народний депутат України від ВО "Свобода", голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех та депутати Львівської обласної ради свободівці Володимир Чехут та Степан Ханас, а також голова Радехівської райдержадміністрації свободівець Василь Куць взяли участь у відзначенні Дня села Березівка Радехівського району. Цього року заходи було присвячено вшануванню героїв України різних часів, які боронили й боронять свободу своєї Вітчизни.

Розпочалися урочистості богослужінням у місцевій церкві та панахидою за загиблими Українськими Січовими Стрільцями, вояками УПА, Героями Небесної сотні та полеглими у теперішній війні на сході.

Виступаючи перед громадою, яка зібралася на сільському стадіоні, Ірина Сех подякувала березівцям за активну громадянську позицію, за самовіддану працю на благо свого села, свого краю, всієї України.

"Нам не до гучних святкувань – в країні війна, в багатьох містах і селах поховали загиблих воїнів. І тому ми, збираючись із якоїсь нагоди, найперше молимося за здоров'я і щасливе повернення додому наших воїнів, за упокій полеглих, молимося за мир і свободу нашої України. Ми щиро віримо, що з Божою поміччю в Україні скоро завершиться ця війна й завершиться нашою перемогою", – зазначила Ірина Сех.

Ірина Сех відзначила високу самоорганізованість громади Березівки, яка створила сільську громадську організацію. Спільно із сільською радою громаді вдалося здійснити низку проєктів із облаштування села, зокрема відремонтувати адміністративний будинок, в якому зараз розміщені сільрада, пошта, відділення Ощадбанку та ФАП, облаштувати парк, стадіон, відремонтувати дитячий садок.

На святі звучали лише патріотичні й духовні пісні, гостей частували козацьким кулішем, а господині презентували свої вишивки.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Sinoptik: Погода у Львові ...

КОМЕНТАРІ