В Житомирській області сергій Машковський переймається питанням медико-психологічної реабілітації військових

В Житомирській області сергій Машковський переймається питанням медико-психологічної реабілітації військових

06.08.14 08:28 0 585
5 серпня у Житомирі відбулася нарада під головуванням Сергія Машковського стосовно програми медико-психологічної реабілітації учасників АТО.

За словами начальника управління охорони здоров’я Олександра Торбаса, з початку антитерористичної операції, у ході виконання службових обов’язків, поранення різного ступеня отримали понад 150 осіб.

«В умовах сьогодення, - вважає Олександр Михайлович, - саме ці люди потребують підвищеної уваги з боку державної влади та громадських організацій».

Безпосередньо допомога надаватиметься й переселенцям з тимчасово окупованих територій України.

Голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський наголосив на тому, що в першу чергу потрібно подбати про розміщення військовослужбовців на період реабілітації у лікувальних закладах Житомирщини.

«Наразі в зоні антитерористичної операції задіяно 5500 військових з Житомирщини. Ми маємо для себе визначити, яку саме кількість людей спроможні розмістити у відповідних закладах, - сказав Сергій Олександрович. - Від головних лікарів ми хочемо почути про те, чого найбільше потребують учасники АТО».

Також обласний керманич дав доручення оглянути всі заклади, в яких зараз перебувають переселенці, та дізнатися, чи готові вони до зими.

«Питання соціально-побутові, фізичної та психологічної реабілітації військових та переселенців мають бути вирішені негайно», - резюмував Сергій Машковський.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Sinoptik: Погода в Луцьку ...
Наступна новина: На Львівщині вирішується ...

КОМЕНТАРІ