У Волинській області рятувальники ліквідували наслідки негоди та сильного вітру

У Волинській області рятувальники ліквідували наслідки негоди та сильного вітру

07.08.14 08:44 0 694
5 серпня рятувальники У ДСНС у Волинській області тричі залучались до ліквідації наслідків шквального вітру та сильного дощу, що пройшов в обласному центрі.

О 16:26 на номер «101» надійшло повідомлення про те, сильним вітром на проїжджу частину вулиці Гордіюк у Луцьку повалило дерево, яке пошкодило освітлювальний ліхтар, на якому кріпилась також електролінія для забезпечення руху тролейбусів. На місце події оперативно прибуло чергове відділення аварійно-рятувальної частини УДСНС у Волинській області. Після відключення напруги в тролейбусній лінії, рятувальники спеціальною технікою відтягнули дерево з дороги та допомогли комунальникам розкряжувати його. Рух на цій ділянці вулиці був відновлений того ж вечора.

О 16:40 надійшло повідомлення про повалення вітром великої ялинки на вулиці Рівненській. На місце пригоди оперативно прибуло відділення частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону, працівники якого відтягнули перешкоду з проїжджої частини, а на пізніше забрали зламані гілки груші з даху будівлі за іншою адресою на цій вулиці.

Для допомоги рятувальникам залучалися чергові бригади енергетиків, електротранспортного підприємства та комунальників, інші служби екстреного реагування Луцька.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі «Алею зірок» ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ