На Хмельниччині роботу міжнародної групи експертів з розслідування катастрофи Boeing 777 знову переривали терористи

На Хмельниччині роботу міжнародної групи експертів з розслідування катастрофи Boeing 777 знову переривали терористи

07.08.14 09:32 0 682
Учора близько 12.20 опівдні, міжнародна група експертів була вимушена майже на півтори години перервати роботу на місці падіння літака Boeing 777 через отримання інформації від представників ДНР щодо можливості проведення активних бойових дій з української сторони.

За результатами оперативної перевірки було вкотре підтверджено, що жодних бойових дій Збройні сили України на території, де працюють експерти, не ведуть. Домовленості України щодо забезпечення припинення вогню в радіусі 20 км від місця виконання завдань Міжнародною групою експертів та 10 км вздовж маршруту руху групи експертів витримуються.

З 14.00 до 16.00 за дозволом представників ДНР роботи були продовжені невеличкою групою експертів у районі населених пунктів Петропавлівка та Розсипне. Для решти експертів проведення робіт було заблоковано.

Знайдена невелика кількість особистих речей. Останків та фрагментів тіл знайдено не було. Таким чином, на зазначеній ділянці пошуки завершено.

О 16.15 група експертів вирушила в зворотному напрямку і вже повернулася на базу дислокації у місто Соледар.

група складалася з 97 експертів, що пересувалися на 16 транспортних засобах (45 експертів з Нідерландів, 28 – з Австралії, 12 – з Малайзії).

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ