Ані Україна, ані весь український народ не є готовими до війни з РФ, – професор зі США

Ані Україна, ані весь український народ не є готовими до війни з РФ, – професор зі США

07.08.14 08:10 0 584
Українські військові повинні вгамувати істерики своїх матерів, жінок, коханок і пояснити їм, що Україна – це наша Батьківщина. Її зараз як ніколи потрібно захищати, щоб вберегти цілісність держави. Масові пікети жінок, істеричні дзвінки солдатів додому лише загострюють і так непросту ситуацію в країні.

Таку думку висловив професор Північно-західного університету (США) Йоханан Петровський-Штерн під час політичного ток-шоу «Прямим текстом. Бліц» з Остапом Дроздовим (щовівторка о 23:00 на телеканалі ZIK).

На переконання професора, ані Україна, ані весь український народ не є готовими ні морально, ні фізично до війни з Російською Федерацією.

«Жителі Харкова, Києва та Львова є надто розслабленими. Вони не дивляться навкруги. Справа не в тому, що вони повинні боятися, але вони мають бути напоготові. Адже провокації можуть бути скрізь. Варто пам’ятати, що в країні – війна», – наголошує гість програми.

Йоханан Петровський-Штерн не мав змоги бути на Революції Гідності від початку і до кінця. Однак, не міг не внести і свою лепту шани майданівцям. Відтак, чоловік намалював картину «Золотий Майдан», яку подарував музею Києво-Могилянської академії.

На завершення ефіру професор зазначив: «Україна – це і Крим, і Луганська, і Донець. Тому ми маємо боротися за її цілісність. Я розумію усіх жінок, які переживають за своїх чоловіків. Але це обов’язок кожного – вберегти терени рідної Батьківщини».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі збаразька ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ