Добродомов: Український телепростір змінюють «маленькі» медіа, які витісняють «динозаврів»

Добродомов: Український телепростір змінюють «маленькі» медіа, які витісняють «динозаврів»

07.08.14 08:46 0 776
Український телепростір у постмайданівський період зазнає суттєвих змін. Важливу роль у його формуванні відіграють так звані «маленькі», але принципові канали. Уже зараз завдяки своєму контенту вони наступають на п’яти центральним медіа. Зокрема, це «Громадське ТБ», а також ZІК, який із регіонального каналу переріс у загальнонаціональний.

Таку думку висловив генеральний директор медіа-холдингу ZIK Дмитро Добродомов під час чат-конференції видання ВолиньPost.

«Я не хочу образити колег, але те, що зараз роблять центральні канали, на мою думку, – утопічне, – зауважив Дмитро Добродомов. – Неможливо випускати той самий контент, просто легко «тюнінгований» після Майдану. Суспільство змінилося! Суспільство має потребу на інтелектуальне та авторське телебачення. Але центральні канали чомусь вважають програми такого скерування неформатними».

На думку Дмитра Добродомова, уже невдовзі вчорашні «маленькі», але принципові ЗМІ стануть гідними конкурентами «динозаврам», чий контент вимирає.

«На першому місці зараз – контент, а вже потім гарна картинка, масштабність шоу чи наявність ефірної частоти, – каже гендиректор медіа-холдингу ZIK. – Інформаційних платформ для споживача достатньо, аби він обирав собі ЗМІ не за його присутністю в «ящику», а за якістю програм, які цей телеканал виробляє».

Власне у відповідь на суспільний запит ZIK запустив такі проекти, як інтелектуально-політичне шоу «Гра у класику», автором і ведучим якого є відомий журналіст «Дзеркала тижня» Сергій Рахманін, а також антикорупційний проект «Наші гроші» із Денисом Бігусом та проект «Історична правда з Вахтангом Кіпіані».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі мешканців ...

КОМЕНТАРІ