У департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА обговорили питання взаємодії цивільної та військової медицини

У департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА обговорили питання взаємодії цивільної та військової медицини

07.08.14 08:32 0 686
5 серпня у департаменті охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації відбулася зустріч головних лікарів закладів охорони здоров’я області з т.в.о. військового комісара Львівського обласного військового комісаріату підполковником О.В.Тіщенком і начальником Військово-медичного клінічного центру Західного регіону полковником медслужби І.М.Гайдою.

Учасники зустрічі детально обговорили організаційні та правові аспекти мобілізації. Головні лікарі отримали вичерпні відповіді від військових щодо проведення АТО, мобілізації медичних працівників, взаємодії цивільної і військової медицини, формування мобільного госпіталю, допомоги учасникам бойових дій на Сході України.

Начальник Військово-медичного клінічного центру Західного регіону Іван Гайда, який є членом колегії департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА, висловив подяку лікарям обласних і міських лікарень, професорам Львівського національного медичного університету імені Д. Галицького за активну участь у наданні медичної допомоги і морально – психологічної підтримки учасникам АТО, які впродовж останніх місяців перебувають на лікуванні у військово-медичному центрі після отриманих важких поранень у боротьбі за єдність України.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: ООН: З початку АТО на ...

КОМЕНТАРІ