У Львівській області впродовж доби рятувальники ліквідували 7 пожеж сухої трави, 1 людина постраждала

У Львівській області впродовж доби рятувальники ліквідували 7 пожеж сухої трави, 1 людина постраждала

07.08.14 08:45 0 750
Спекотна погода і нехтування елементарними правилами пожежної безпеки щоразу додає вогнеборцям чимало роботи. Так, впродовж доби внаслідок пожеж знищено понад 17 тис. кв. м. сухостою. На одній з цих пожеж травмувалась людина. Так, 5 серпня о 12:35 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території на хуторі Гута Скляна Оглядівської сільради Радехівського району . Вогонь знищив суху траву окремими осередками на площі 200 кв.м. Пожежу ліквідували о 13:09.

О 13:48 вогнеборці ліквідовували пожежу сухої трави та чагарника на відкритій території у м. Львові по вул. Шевченка. Площа пожежі становила 50 кв.м. Пожежу вдалося ліквідувати о 14:25.

Цього ж дня, о 15:40 рятувальники приборкували полум’я на відкритій території в с. Лановичі Самбірського району. Вогнем знищено суху траву окремими осередками площею 500 кв.м.

Окрім цього, Золочівський район теж не оминула вогняна стихія. Тут о 17:43 в с. Велика Вільшаниця працівники ДСНС гасили пожежу сухої трави площею 12 000 кв.м. Завдяки злагодженим діям вогнеборців о 19:44 пожежу ліквідували. А от у с. Туринка Жовківського району о 18:02, внаслідок займанння сухостою площею 100 кв.м., отримав термічні опіки правого передпліччя І ступеня громадянин 1988 року народження. О 18:25 вогнеборці ліквідували пожежу. Далі о 18:35 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в с. Острівок Сокальського. О 19:59 пожежу ліквідували. Вогнем знищено суху траву окремими осередками на площі 5000 кв.м.

Ввечері цього ж дня, о 20:53 рятувальники приборкували пожежу на відкритій території в м. Львові по вул. Зелена, 294. О 21:07 пожежу ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено суху траву та дрова на площі 5 кв.м.

З оляду на цю тривожну динаміку, Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до мешканців міста й області дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки .Не спалюйте суху траву в лісі, на полі, городі чи біля будинків і садиб! Будьте обережні з джерелами відкритого вогню, особливо із сірниками та цигарками. Пам’ятайте: легше запобігти пожежі, ніж її ліквідувати! Лише спільними зусиллями рятувальників, органів місцевого самоврядування та свідомим ставленням громадян можна створити надійний захист від пожеж.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Добродомов: Український ...

КОМЕНТАРІ