В Івано-Франківській області пожежники врятували від смерті у вогні 69-річного інваліда

В Івано-Франківській області пожежники врятували від смерті у вогні 69-річного інваліда

07.08.14 08:08 0 715
Вранці 6 серпня лише вчасне реагування на тривожне повідомлення та висока професійність калуських пожежних врятували від смерті у вогні 69-річного пенсіонера, котрий через каліцтво не може сам пересуватися. Чоловік мешкає у трикімнатній квартирі із дружиною. Жінка лише на кілька хвилин вийшла за хлібом, а чоловік курив на ліжку. Так з недопалком і задрімав. Він не помітив, як маленька іскра впала на постіль. Уже за мить вона загорілася.

Про пожежу рятувальників повідомили сусіди, котрі, на щастя, саме були вдома і вчасно помітили небезпеку. За чотири хвилини пожежники були на місці події. Вони евакуювали чоловіка та загасили палаюче ліжко. Оскільки господар отримав опіки руки, викликали швидку допомогу. Потерпілого забрали в опіковий центр Івано-Франківської обласної клінічної лікарні.

З початку року на Івано-Франківщині зареєстровано уже 1215 пожеж, на яких врятовано життя більше двадцяти осіб, серед яких – одна дитина.

Основною причиною виникнення пожеж на Прикарпатті ось уже кілька років поспіль є необережне поводження з вогнем, куріння у ліжку. Саме ця згубна звичка стає фатальною для багатьох чоловіків. А тому Управління ДСНС в області вкотре звертається до мешканців краю: будьте обережні, дотримуйтеся елементарних правил безпеки життєдіяльності у побуті, адже втрачене життя уже не повернеш.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ