В Житомирській області за добу рятувальниками ліквідовано 3 пожежі грубих кормів у приватних домоволодіннях

В Житомирській області за добу рятувальниками ліквідовано 3 пожежі грубих кормів у приватних домоволодіннях

07.08.14 19:05 0 685
5 серпня о 12:01 до служби порятунку «101» м. Новоград - Волинського надійшло повідомлення про пожежу в копиці соломи у с. Ярунь.

На момент прибуття бійців ДСНС місцеві жителі за допомогою підручних засобів вже розпочали гасіння палаючих тюків соломи, які господарі залишили біля дерев’яного сараю. Спільними зусиллями рятувальників та односельців за 15 хвилин пожежу вдалося остаточно ліквідувати та врятувати дерев’яну господарчу будівлю. Вогнем знищено близько 600 кг сухого запасу та пошкоджена стіна сараю.

Цього ж дня о 16:38 у с. Вишневе Житомирського району виникла пожежа в надвірному піднавісі розміром 5×4м, де зберігалося сіно. Вогонь і густий дим поблизу будинку помітила онука господині, яка приїхала до бабусі у гості. Проте полум’я так швидко охопило тюки із сіном та саму будівлю, що під загрозою опинився розташований в 5 метрах житловий будинок. Сусіди та господарі намагалися самотужки за допомогою відер з водою приборкати вогонь, але навіть підступитися до осередку пожежі було вкрай важко.

До місця події були направлені 2 відділення 2-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин. Зусиллями рятувальників вже о 17:21 вогонь вдалося локалізувати, не допустивши поширення полум’я на будинок пенсіонерів. О 18:31 пожежа була повністю ліквідована. Вогнем знищено під навіс та 3т сіна. Причина пожежі, збиток і сума врятованих матеріальних цінностей встановлюється.

Загалом упродовж 5 серпня по області виникло 3 пожежі у місцях зберігання грубих кормів, у результаті яких згоріло 4,5 тонни сіна й соломи. Рятувальники застерігають бути обережними при використанні відкритого вогню, зокрема під час проведення сільськогосподарських робіт.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На півночі Іраку знову бої
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ