В Житомирській області через власну необережність у ставку втопилося дві людини

В Житомирській області через власну необережність у ставку втопилося дві людини

07.08.14 14:47 0 639
2 серпня о 19:30 на пункт зв’язку 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Чуднів надійшло повідомлення про ймовірне утоплення двох людей у ставку, який розташований поблизу села Стовпів. Як з’ясувалося трохи згодом, компанія відпочивала біля водойми, коли всі знаходилися на березі, двоє чоловіків 29-ти та 17-ти років пішли до води. Через деякий час друзі помітили, що у ставку їх немає і кинулися на пошуки, але нажаль нікого з них вже знайти не вдалося.

4 серпня зусиллями Житомирської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби тіла двох потопельників були підняті з дна водойми.

Шановні громадяни! Будьте пильні! Купайтеся тільки у призначених та обладнаних для цього місцях! Ні в якому разі не пірнайте у незнайому вам водойму. Тим більше не йдіть у воду напідпитку. Шановні батьки! Не залишайте своїх чад без нагляду. Не відпускайте їх самих купатися, а якщо ви відпочиваєте на воді разом із дітьми – будьте дуже уважні. Тільки неухильне дотримання цих правил збереже вам та вашим дітям здоров’я, а подеколи – навіть життя.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ВООЗ: кількість померлих ...
Наступна новина: Чернігів: Чи на часі ...

КОМЕНТАРІ