Тернопілля: бійці 6-го батальйону територіальної оборони «Збруч» приймали допомогу від депутатів обласної ради

Тернопілля: бійці 6-го батальйону територіальної оборони «Збруч» приймали допомогу від депутатів обласної ради

07.08.14 08:21 0 685
Депутати фракції «Єдиний центр» у Тернопільській обласній раді вирішили матеріально підтримувати наших бійців. Щоб передати найнеобхідніше, депутати спершу відправили своїх представників на місце дислокації батальйону, де був складений список потреб у спорядженні, одязі, засобах особистої гігієни, продуктах. Члени фракції взяли на себе зобов’язання щодо придбання дорогих інструментів, запчастин до військової техніки, електротоварів, будівельних матеріалів, продуктів харчування тощо.

У ці вихідні на Херсонщину був відправлений перший вантажний автомобіль з найнеобхіднішими товарами, які супроводжував керівник секретаріату обласної організації «Єдиний центр» Ігор Яцишин. Від імені депутатів фракції він передав командиру батальйону «Збруч» Ігорю Ларіну матеріально-технічні цінності і продукти харчування на понад 200 тисяч гривень. Особливо бійці зраділи військовому спорядженню, техніці, запчастинам, електротоварам, засобам зв’язку, адже дороговартісні радіостанції, дизельні генератори, мініелектростанції, ліхтарі, шини, компаси і т.д. вкрай необхідні у польових умовах і на блокпостах. Варто зазначити, що продуктами харчування військових у повному обсязі забезпечують і краяни, які постійно збирають і передають чи привозять провізію.

Військові та командир батальйону розповіли, що штаб повністю забезпечений електроенергією, водопостачанням, і хоча у бійців польові умови проживання, вони перебувають у належних санітарних умовах. Командир батальйону подякував депутатам за суттєве поповнення матеріально-технічної бази і за моральну підтримку бійців, віру в їх перемогу, яка так необхідна на передовій. Ігор Яцишин повернувся з подякою від батальйону і новим списком потреб військових, тому акція триватиме й надалі – у штабі чекають на нові надходження від усіх небайдужих до життя країни тернополян.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Україні з’явився ...
Наступна новина: Відпочинок на воді та в ...

КОМЕНТАРІ