На Тернопіллі для представників підприємств водопровідно-каналізаційного господарства краю відбувся семінар

На Тернопіллі для представників підприємств водопровідно-каналізаційного господарства краю відбувся семінар

07.08.14 08:31 0 728
Про «Організацію системи розрахунків підприємств водопровідно-каналізаційної галузі Тернопільської області» йшлося під час обласного спеціалізованого семінару, що відбувся 5 березня на базі КП «Тернопільводоканал». Участь у ньому взяли представники 20 підприємств водопровідно-каналізаційного господарства краю.

«Мета нашої зустрічі - обмін досвідом в організації системи розрахунків населення та юридичних осіб за спожиті послуги водопостачання та водовідведення, - зазначив ініціатор семінару, заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра. – Хоч надворі XXI століття, але у багатьох водоканалах області ведення системи розрахунків й досі здійснюється вручну. Це не тільки величезна затрата часу, а й часто купа помилок, відсутність можливості здійснити оперативну вибірку тощо. Вихід - автоматизація системи розрахунків. Нині такий крок – уже позавчорашній день. А чимало водоканалів краю робитимуть його тільки зараз. Автоматизація системи здійснення розрахунків дозволить , найперше, оперативно та правильно провести нарахування абонентам за надані послуги, нарахування пільг, здійснювати облік поступлення коштів і нарахованих субсидій».

Програму, що здатна автоматично забезпечити облік і нарахування за наданні підприємствами послуги з водопостачання та водовідведення, репрезентував присутнім директор ПП «Укрспецінформ» Михайло Шидлівський. Він зазначив, що «встановлення такої програми – безкоштовне. Підприємство сплачує тільки невелику суму за користування нею та її обслуговування».

Досвідом роботи з населенням поділився і начальник відділу розрахунків населення КП «Тернопільводоканал» Руслан Бурмас. Система розрахунків населення на цьому підприємстві автоматизована ще з 1996 року.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Група хакерів з Росії ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ