У Рівненській області упереджено знищення лісових угідь площею 370 га

У Рівненській області упереджено знищення лісових угідь площею 370 га

07.08.14 08:19 0 677
Органи прокуратури Рівненської області приділяють особливу увагу додержанню законодавства у сфері лісокористування та продовжують здійснювати перевірки з цих питань. Зокрема, за їх результатами прокурор Костопільського району виявив та припинив кримінальне правопорушення, пов’язане із незаконним користуванням лісу.

Встановлено, що посадовці ДП СЛАП «Костопільський держспецлісгоп» повернули одному із сільськогосподарських кооперативів лісові угіддя, що перебувають у постійному користуванні останнього, при цьому включивши в акти приймання-передачі зайві 370 га.

У подальшому кооперативом було виготовлено матеріали лісовпорядкування на передану площу лісу з метою ведення лісового господарства.

За даним фактом прокуратурою району внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення посадовцями ДП СЛАП кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 366 КК України (службове підроблення). Наразі кримінальне провадження передано до органів внутрішніх справ для організації подальшого досудового розслідування.

Таким чином прокуратурою Рівненщини упереджено незаконне ведення лісового господарства на території лісу площею 370 га.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі ресторани ...
Наступна новина: Володимир Гройсман: В ...

КОМЕНТАРІ