У Рівненській області втекти не вдалося

У Рівненській області втекти не вдалося

07.08.14 08:13 0 850
200 км за годину – з такою швидкістю нетверезий водій, намагався втекти від працівників ДАІ Рівненщини.

Нещодавно, під час несення служби інспекторами ДАІ з обслуговування стаціонарного посту №3 ДПС ДАІ близько півночі був помічений автомобіль «Audi», водій якого рухався на великій швидкості по крайній лівій смузі руху. Працівниками ДАІ було прийнято рішення про зупинку даного транспортного засобу. За допомогою увімкненого жезла та свистка правоохоронці подали даному водієві вимогу про зупинку, однак останній знехтував законним вимогам працівників міліції, а навпаки, збільшивши швидкість, продовжив рух.

Розпочалося переслідування, під час якого швидкість руху водія іномарки сягала 200 км за годину. Навіть наближаючись до пішохідних переходів та ділянок підвищеної небезпеки водій-утікач не знижував швидкість, наражаючи цим на небезпеку інших учасників дорожнього руху.

За допомогою радіо — зв’язку інспектори ДАІ повідомили про дану подію інший наряд, який ніс службу в попутному напрямку. У подальшому працівниками ДАІ було заблоковано рух водієві даного автомобіля. І він, не маючи іншого виходу, змушений був зупинитися.

За кермом «Audi» перебував 43-річний рівнянин. Працівники ДАІ відразу помітили, що у водія присутні явні ознаки алкогольного сп’яніння. Порушник нецензурно висловлювався в бік правоохоронців та показував непристойні жести. У присутності двох свідків чоловіку було запропоновано у встановленому порядку пройти медичний огляд для визначення стану алкогольного сп’яніння, а саме продути прилад «Драгер». На що водій відмовився, однак і не заперечував, що вживав спиртні напої.

На даного громадянина було складено два адміністративних протоколи за невиконання водієм вимог про зупинку та керування транспортним засобом в стані сп’яніння.

Автомобіль доставлено на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Луцьк: працівники ЖЕК № 8 ...

КОМЕНТАРІ