Перших потерпілих в АТО військових відправили до Латвії на лікування

Перших потерпілих в АТО військових відправили до Латвії на лікування

07.08.14 15:26 0 632
У середу вранці на лікування до Латвії з Дніпропетровська відправили двох українських військовослужбовців, які отримали тяжкі поранення у зоні проведення АТО, – Івана Решетняка та Олександра Чайковського. Постраждалих проводжали з Міжнародного аеропорту «Дніпропетровськ». Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Як повідомили з облдержадміністрації, солдатів безкоштовно лікуватимуть в Університетській клінічній лікарні ім. Паула Страдинга.

Всеукраїнський фонд допомоги захисникам України взяв на себе транспортування поранених. Літак до Риги не був призначений для перевезення лежачих пасажирів, тому місця переобладнали.

Як повідомили Радіо Свобода в Дніпропетровській облдержадміністрації, Латвія стала першою країною, які відгукнулася та організувала лікування постраждалих на Сході солдатів.

Можливість такого лікування виникла у результаті домовленостей між Дніпропетровською облдержадміністрацією з керівництвом Латвії, заявили в облдержадміністрації.

17 липня відбувся візит до Дніпропетровщини Міністра закордонних справ Латвійської Республіки Едгарса Рінкевічса, під час якого він заявив, що Латвія готова прийняти на лікування постраждалих із зони АТО.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Чи на часі ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ