Буковина: рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для дітей вимушених переселенців ,

Буковина: рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для дітей вимушених переселенців ,

08.08.14 08:04 0 763
6 серпня на території Військово-спортивного ліцею-інтернату у Чернівцях працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для дітей вимушених переселенців, які проживають у ліцеї.

Під час проведення заходу організатори намагалися не лише ознайомити дітей із основними правила безпечної поведінки в літній період, але й практично навчити дітей діям в екстремальних ситуаціях.

Захід розпочався із ознайомлення дітей з правилами безпеки під час відпочинку на воді, у лісі, у побуті та як діяти у разі пожежі чи у випадку виникнення надзвичайної події іншого характеру. Після теоретичної частини розпочалась практична частина. Дітей навчали як потрібно діяти під час пожежі та надавати першу невідкладну допомогу. Також рятувальники продемонстрували спецобладнання, за допомогою яких пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області виконують дії за призначенням.

Наприкінці заходу, всі бажаючі мали змогу позмагатися у вправності розгортання пожежного рукава та вдяганні бойового одягу рятувальників. Окрім цього, рятувальники вручили усім дітям солодкі подарунки. Всього до заходу працівників Управління ДСНС України у Чернівецькій області було залучено 52 дитини та 8 дорослих.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові ДАІ закликає ...

КОМЕНТАРІ