Волинська область: рятувальники спільно з екологами слідкують за дотриманням громадянами правил пожежної безпеки

Волинська область: рятувальники спільно з екологами слідкують за дотриманням громадянами правил пожежної безпеки

08.08.14 08:43 0 741
Для протидії виникненню пожеж у житловому секторі, в лісах та на зернових полях, рятувальники У ДСНС у Волинській області організували та проводять профілактичні комплексі відпрацювання сільських населених пунктів спільно з інспекторами екологічної інспекції. Адже практика засвідчує, що більшість пожеж у лісах та на полях виникає внаслідок необережного поводження з вогнем під час спалювання сухої рослинності та післяжнивних залишків.

З метою поширення знань з пожежної безпеки серед мешканців, працівники Луцького міськрайонного відділу провели інформаційно-роз’яснювальні профілактичні заходи у населених пунктах Чаруківської сільської ради Луцького району, а Локачинського районного сектору – у селах Шельвівської та Холопичівської сільських рад цього району Волинської області. Під час відпрацювань охоплено майже 100 дворів у 5 населених пунктах.

Під час подвірних обходів у селах працівники служби порятунку звертали увагу громадян на заборону спалювання стерні, розведення багать у лісах та необхідності суворого дотримання правил пожежної безпеки в побуті.

Рятувальники звернулися також і до керівників органів місцевого самоврядування та наголосили, що у літній період необхідно пильно стежити за дотриманням громадянами правил пожежної безпеки під час збирання врожаю на полі та у побуті, а також на необхідності забезпечення справності водонапірних башт та обладнання пірсів для забору воду з водойм на випадок пожежі.

Фахівці ДСНС вручили мешканцям листівки та пам’ятки із зверненнями щодо необхідності дотримання протипожежних вимог.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Sinoptik: Погода в ...

КОМЕНТАРІ