Цьогоріч у Львові до першого класу підуть понад сім тисяч школярів

Цьогоріч у Львові до першого класу підуть понад сім тисяч школярів

08.08.14 08:56 0 700
У Львові запланована кількість першокласників на 2014-2015 навчальний рік – 7431. Ця цифра – планова, а отже не є точною кількістю дітей, які вперше цього року підуть до школи. Остаточна інформація буде відома 1 вересня.

Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомила начальник управління освіти ЛМР Галина Слічна, на 2014-15 навчальний рік планова кількість першокласників – 7431 дитина. Ця цифра може відрізнятись від кількості дітей, які підуть цього року до школи через те, що деякі батьки подавали заявки не в один навчальний заклад, а у декілька.

«Остаточна кількість цьогорічних першачків буде відома 1 вересня. До цього часу батьки остаточно вирішать, куди піде їхня дитина, і загальна цифра буде мінятись, адже багато з них подавали заявки у декілька шкіл», – зазначила Галина Слічна.

Нагадаємо, що у 2013-14 навчальному році кількість першокласників у навчальних закладах міста становила 8408 дітей. Такий спад, за словами начальника управління освіти, зумовлений низькою народжуваністю та небажанням багатьох батьків віддавати свою дитину в перший клас у шестирічному віці.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Sinoptik: Погода в ...
Наступна новина: В Австрії люди розгойдали ...

КОМЕНТАРІ