Закарпатська область: рятувальники масово поширюють Дорожні карти та інформаційні брошури для переселенців

Закарпатська область: рятувальники масово поширюють Дорожні карти та інформаційні брошури для переселенців

08.08.14 08:34 0 844
Для допомоги вимушеним переселенцям з тимчасово окупованого Криму та східних регіонів України було розроблено Дорожню карту та інформаційно-довідкові буклети. Вони несуть у собі всю необхідну для переселенців інформацію: контактні номери телефонів державних та громадських організацій, що надають допомогу з працевлаштування та розміщення; з питань реєстрації та отримання пенсій, допомог чи компенсацій.

Дані інформаційні матеріали рятувальники розповсюджують у місцях з масовим перебування людей: залізничні вокзали, автобусні станції, районні державні адміністрації, міські ради, відділення пошти та зв’язку, служби медичної допомоги та органи соціального захисту.

За словами начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослава Щербея, проведення такої інформаційної роботи є важливим аспектом у наданні підтримки людям, які цього потребують. Адже багато переселенців, прибуваючи на Закарпаття чи в інший регіон, не мають жодної інформації куди і до кого звертатись. Тож одним із завдань сьогодення є широка інформаційна робота в цьому напрямку. Дані буклети та Дорожні карти розповсюджуються на території всієї області, включаючи навіть найменші міста.

Завантажити Дорожню карту можна тут: http://www.km.mns.gov.ua/files/2014/7/24/1111.pdf

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку частину ...
Наступна новина: В облдержадміністрації ...

КОМЕНТАРІ