Закарпаття: едуард Леонов провів зустрічі з виборцями на Тячівщині

Закарпаття: едуард Леонов провів зустрічі з виборцями на Тячівщині

08.08.14 08:09 0 664
Серпня 2014 року народний депутат України, уповноважений парламентської фракції ВО "Свобода" в Закарпатській області Едуард Леонов відвідав з робочим візитом Тячівщину, де провів 3 зустрічі. Під час зустрічей в гірських населених пунктах парламентаря супроводжували його помічники – заступник голови Закарпатської обласної організації ВО "Свобода" Ігор Ващенко, голова Тячівської районної організації Володимир Гапун та його заступник Іван Фіцай.

Народний депутат відвідав Мокрянське лісове господарство, де зустрівся з працівниками лісгоспу та місцевими підприємцями, які працюють у галузі переробки деревини. Едуард Леонов відповів на численні запитання про ситуацію в Україні, проведення АТО на Сході, мобілізацію, а також про місцеві проблеми.

"Приїхавши на Закарпаття, сам відчув, по яких дорогах ви їздите щодня. Щодо діяльності лісгоспів, буду ініціювати заборону вивозу лісу-кругляка за кордон. Наші підприємці повинні самі здійснювати глибоку переробку деревини, а експортувати – готову продукцію", – наголосив Едуард Леонов.

Підприємці порушили питання чіпування лісу, яке за рік обходиться їм у близько 400 тис. грн. За кожний чіп вони сплачують 1,40 грн., а його собівартість 30-40 копійок.

Парламентар також зустрівся з громадою с. Красна, які скаржаться на будівництвом міні-ГЕС . В процесі зведення була порушена захисна річкова дамба і тепер кожного року відбувається підтоплення житлових будинків. Краснянці вкотре просили перевірити будівництво міні-ГЕС на відповідність екологічним нормам, а також цікавилися, яку компенсацію отримає місцева громада. Народний депутат зазначив, що з приводу будівництва міні-ГЕС до нього зверталися і жителі с. Лопухів, тож найближчим часом він планує відвідати село та навколишні гірські населені пункти.

Депутат закликав громаду звертатися в його громадську приймальню у м. Тячів (готель "Тячів", каб. 301) і спільно вирішувати проблеми через депутатські запити, які є досить дієвим інструментом.

Також Едуард Леонов зустрівся з головою Тячівської РДА Петром Голубкою, який поінформував про нагальні проблеми району та ознайомив народного депутата з макетом майбутнього пам'ятника Героям Майдану, який буде встановлено в Тячеві. Ініціатором встановлення пам'ятника виступила районна організація ВО "Свобода", відповідальний за виконання – Благодійний фонд ім. Олександра Хіри.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Мінагрополітики України ...

КОМЕНТАРІ