Ужгородська "Свобода" підтримала ініціативу громади щодо заборони російської музики в маршрутних таксі

Ужгородська "Свобода" підтримала ініціативу громади щодо заборони російської музики в маршрутних таксі

08.08.14 08:21 0 771
Під час особистого прийому в Ужгороді представники громади висловили народному депутату України, уповноваженому парламентської фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" в Закарпатській області Едуарду Леонову низку питань, які хвилюють містян. Серед проблем щодо яких неодноразово висловлювали обурення громадяни було звучання російських пісень маршрутних таксі міста. Зважаючи на позицію місцевої громади, місцеві свободівці закликали Ужгородську міську раду вплинути на перевізників і культуру обслуговування громадян.

На думку багатьох ужгородців, трансляція російської музики – це верх цинізму та байдужості, очевидна пропаганда мови та культури країни-агресора. Тож небайдужі жителі міста зверталися до народного депутата із проханням про допомогу у розв'язанні цієї проблеми, яка є актуальною не лише для Ужгорода.

До справи взялася Ужгородська міська організація ВО "Свобода", яка скерувала відповідне звернення до міської ради. "Громада міста обурена ставленням перевізників та водіїв маршрутних таксі до шньої ситуації в країні. До Ужгородської організації ВО "Свобода" неодноразово зверталися мешканці міста з проблемою звучання російської музики у громадському транспорті. У той час, як на сході України триває відкрита неоголошена війна і цвіт нації гине через агресію Росії, коли мирні жителі змушені покидати свої домівки, а матері хоронять синів, у нашому місті все ще пропагується музика країни-окупанта. Ми наполягаємо на забороні трансляції російської музики в громадському транспорті як пропаганди чужих і ворожих нам цінностей. Просимо вжити заходів щодо усунення цього ганебного явища", – йдеться у зверненні.

"Ми однозначно підтримуємо позицію громади Ужгорода й надалі будемо вимагати заборони трансляції каналів та музики мовою країни-окупанта у всіх громадських місцях, адже в шніх умовах відкритої агресії Росії це трактується антиукраїнським вчинком. Думаю, що кожен громадянин нині не може бути байдужим у захисті держави та її інтересів", – зазначив голова Ужгородської міської організації ВО "Свобода" Томаш Лелекач.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Микола Романюк: «Ми ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ