У Рівненській області рятувальники продовжують допомагати громадянам, які переміщуються з тимчасово окупованих територій

У Рівненській області рятувальники продовжують допомагати громадянам, які переміщуються з тимчасово окупованих територій

08.08.14 08:10 0 653
Рятувальники постійно контролюють умови, в яких проживають на Рівненщині тимчасово переміщені громадяни зі східних областей України та АР Крим. Зокрема, 06 серпня працівники Держслужби з НС відвідали оселі багатодітних родин, що цими днями прибули з Луганщини та Криму в обласний центр.

Мобільна рейдова група у складі психологів ДСНС та представників регіонального штабу вкотре поцікавилась проблемами соціально-побутового характеру тимчасово переміщених людей та надала всю необхідну консультаційну інформацію.

З метою моральної адаптації людей, що вимушено залишили свої домівки, з кожною родиною поспілкувався психолог Головного управління ДСНС. Найменшим "мігрантам" рятувальники подарували розмальовки та набори олівців.

В ході спілкування співробітники Служби порятунку вже традиційно запросили батьків з дітьми на екскурсії історичними місцями Рівненщини.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ