В Житомирській області голови райдержадміністрацій повідомлятимуть Сергію Машковському про потреби родин учасників АТО

В Житомирській області голови райдержадміністрацій повідомлятимуть Сергію Машковському про потреби родин учасників АТО

08.08.14 08:40 0 755
7 серпня, під час особистого прийому громадян голова облдержадміністрації Сергій Машковський розповів журналістам про доручення Президента України.

«Петро Порошенко дав настанови всім головам обласних державних адміністрацій взяти шефство над сім'ями військових та мобілізованих, загиблих в зоні антитерористичної операції. Ми маємо не лише перевіряти, чи отримали родини належну за законом допомогу, а спільно, всією громадою, продемонструвати, що держава поважає подвиг військових і віддає борг родинам тих, хто віддав своє життя за свободу і незалежність України. Саме так ми працюємо і нікого не обділимо увагою», - наголосив очільник області

Сергій Олександрович також розповів про те, що вже готується звернення до голів райдержадміністрацій з проханням повідомляти про кількість учасників АТО та потреби їх родин.

«Дійсно, вже готується доручення головам районів, у якому буде поставлено чітке завдання інформувати мене про кількість людей, що беруть участь в антитерористичній операції, які проблеми в їхніх сім’ях, скільки дітей. Ми разом маємо долучатися до цього питання та допомагати нашим захисникам та їхнім рідним. Якщо ж ця робота комусь не під силу – прошу одразу писати заяву на звільнення», - підкреслив обласний керманич.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Погода в Україні на ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ