В Житомирській області сергій Машковський розповів про можливість отримання земельних ділянок членами сімей загиблих і поранених учасників АТО

В Житомирській області сергій Машковський розповів про можливість отримання земельних ділянок членами сімей загиблих і поранених учасників АТО

08.08.14 08:06 0 645
За словами голови облдержадміністрації Сергія Машковського, на Житомирщині проводиться широка роз’яснювальна робота з членами сімей загиблих і поранених військовослужбовців про можливість безкоштовного отримання у власність земельних ділянок.

«Станом на 4 серпня 2014 року до Головного управління Держземагентства у Житомирській області надійшло 22 заяви про надання дозволу на складання проектів відведення земельних ділянок учасників антитерористичної операції. Таким чином, робота по наданню можливої допомоги рідним та близьким загиблих та пораненим в ході проведення антитерористичної операції не припиняється, а знаходиться під моїм особистим контролем», – прокоментував Сергій Машковський.

Довідково. Члени сім'ї загиблого сержанта Олега Славіцького (син та дружина) вже отримали 2 таких накази про надання дозволу на виготовлення проектів відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства по 2 га кожний у Ружинському районі. Дружина загиблого молодшого сержанта Сергія Хруща також отримала відповідний наказ.

Родинам загиблих в АТО – Ганні Ковальчук та Тетяні Ярошенко – запропоновано земельні ділянки для ведення садівництва на території Кам’янської сільської ради Житомирського району. На даний час триває процедура оформлення відповідних документів, після чого дані громадяни отримають відповідні накази.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мінкульт і МОЗ обіцяють ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ