Тернопілля: рятувальники провели перевірку дотримання правил протипожежної безпеки одного із зерносховищ області

Тернопілля: рятувальники провели перевірку дотримання правил протипожежної безпеки одного із зерносховищ області

08.08.14 08:19 0 713
6 серпня співробітники відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Управління ДСНС України у Тернопільській області провели перевірку дотримання правил протипожежної безпеки ТОВ “Агродружство Євішовіце Україна”, що знаходиться в селі Решнівка Збаразького району. Зокрема, рятувальники перевірили протипожежний стан місць переробки та зберігання продукції нового врожаю, провели технічний огляд наявних первинних засобів пожежогасіння на підприємстві. За результатами інспектувань, посадовим особам підприємства надали всебічну практичну допомогу в організації та забезпеченні протипожежного захисту.

Зараз, коли в розпалі жнива, слід ще раз нагадати про необхідність підвищення відповідальності посадових осіб за суворе виконання встановлених правил пожежної безпеки. Потрібно подбати про те, щоб усі комбайни, трактори, а також машини, які перевозять зерно, були обладнані засобами пожежегасіння та протипожежним інвентарем. Люди, залучені до збирання врожаю, повинні мати підготовку в обсязі програми пожежо-технічного мінімуму.

Управління ДСНС України у Тернопільській області звертається до сільгоспвиробників з попередженням: «Пам’ятайте про небезпеку, що може виникнути саме через легковажне та безвідповідальне ставлення до вимог пожежної безпеки. Чи варто легковажити цими важливими питаннями, наражаючи на небезпеку людське життя, майно та матеріальні цінності? Пам’ятайте, пожежу легше попередити, ніж погасити!»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мінометну міну виявили ...
Наступна новина: 07 серпня о 20:15 в ...

КОМЕНТАРІ