Привітали кращих будівельників Волині

Привітали кращих будівельників Волині

09.08.14 08:02 0 1332
У другу неділю серпня своє професійне свято відзначають будівельники. Завдяки фахівцям цієї галузі здійснюється економічне зростання країни. Результати роботи людей такої професії кожен може побачити на власні очі: вулиці та квартали нашого міста перетворюються, лучани отримують нове житло. Зведені їхніми руками будинки, підприємства, торгово-розважальні заклади разом з історичними надбаннями стають окрасою нашого міста.

ж в облдержадміністрації відбулася зустріч з нагоди Дня будівельника. Слова вітань на адресу присутніх лунали з вуст голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, першого заступника голови обласної ради Олександра Пирожика та Луцького міського голови Миколи Романюка.

Звертаючись до присутніх, Микола Романюк подякував за щоденну, кропітку роботу. «Завдяки вам і вашій праці наше місто росте і розвивається. з приємністю можна говорити про об’єкти житлової та соціальної сфер, промислові об’єкти, які вже завершені і милують око лучан та гостей міста. Напередодні свята бажаю, аби у вас було побільше майданчиків, де ви ведете будівництво, а в ході робіт використовували сучасні технології та матеріали», - зазначив він.

Також міський голова наголосив, що, на жаль, через певні причини обласна та міська влада із запізненням розраховується з будівельниками за виконані роботи. Микола Романюк подякував усім за розуміння та висловив сподівання, що незабаром ситуація зміниться.

На завершення він побажав присутнім міцного здоров’я, щастя, достатку, миру і спокою на нашій землі.

Під час урочистостей кращим працівникам галузі було вручено ряд відзнак.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ