99% жителів Слов’янська вже підключені до водо- та електропостачання: рятувальники ДСНС України продовжують відновлювати життєзабезпечення у Донецькій та Луганській областях

99% жителів Слов’янська вже підключені до водо- та електропостачання: рятувальники ДСНС України продовжують відновлювати життєзабезпечення у Донецькій та Луганській областях

09.08.14 08:18 0 766
Зведені загони ДСНС України відновлюють життєзабезпечення у звільнених від терористів містах Донецької та Луганської областей. Зокрема, у Слов’янську, Донецької області, рятувальники спільно з комунальними службами містами вже відновили електропостачання у всіх 14 мікрорайонах міста – всього до електропостачання підключено 99,5 % абонентів. Завдяки злагодженим та оперативним діям рятувальників, підключено до електропостачання Слов’янську міську раду, міську лікарню, управління державного пенсійного фонду, районний центр зайнятості, прокуратуру, державне казначейство, ощадбанк, хлібозавод, фекальні насосні станції 1А та 1/5, вежі основних операторів стільникового зв’язку «МТС», «Київстар» та «Лайф» та основні торгові супермаркети.

В місті у багатоповерхових будинках з 227 ліфтів відновлено роботу 223.

В повному обсязі відкачано каналізаційні стоки з КНС -1А та КНС-3.

Відновлено роботу фільтровальних станцій № 1 та № 2 КП «Вода Донбасу», якапочала подачу води до магістральної системи водопостачання.

Відновлено водопостачання всіх мікрорайонів міста, взагалі водопостачання відновлено у 99% абонентів.

Зведені загони ДСНС України спільно з працівниками Обленерго підключили 20 дитячих садків з 21 до електроживлення та відновили у них водопостачання. З 26 загальноосвітніх шкіл у 25 підключено електроживлення та у 24 відновлено водопостачання. Розпочато роботу 14 дитячих садків, з повним режимом перебування, взагалі дошкільні дитячі заклади відвідує 1252 дітей.

В місті працюють 10 лікувально-профілактичних закладів. Відновлено роботу терапевтичного відділення № 1 з палатою інтенсивної терапії міської лікарні № 1. В 9 амбулаторіях працюють 49 сімейних лікарів.

21 котельня міста готова до паливного сезону.

Рятувальники продовжують роботи й на території Луганської області. Вже розібрано 2 завали будинків, вивезено 18 тон будівельного сміття, розчищено 0,5 км. вулиць та доріг. Також рятувальники доставили 3,5 тон гуманітарної допомоги та 22 куб.м питної води та 18,8 куб.м технічної води.

Піротехнічні підрозділи ДСНС України продовжують розмінування територій Донецької та Луганської областей.

Всього з початку виконання робіт (з 6 липня 2014 року) виявлено та вилучено 9698од. боєприпасів, з них: артилерійських снарядів - 540; мінометних мін – 623; бойових гранат та мін - 474; реактивних боєприпасів - 58; інших вибухонебезпечних предметів – 8003.

Перевірено на наявність вибухонебезпечних предметів 618адміністративних споруд та інших будівель.

На території Луганської області піротехніками ДСНС України виявлено та знешкоджено 25, 5 т. пороху, 25 мішків селітри, 150 кг. тротилу, 150 кг. амоніту.

Всього перевірено ділянки території загальною площею – 592,95 га.

Всього перевірено ділянки акваторії загальною площею – 33.47 га.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 5, 5 т. гуманітарної ...
Наступна новина: У Львові працівники ДАІ ...

КОМЕНТАРІ