Луганська "Свобода" закупила сучасне військове спорядження для закарпатських побратимів

Луганська "Свобода" закупила сучасне військове спорядження для закарпатських побратимів

09.08.14 08:08 0 1165
На початку серпня Луганський обласний штаб ВО "Свобода" із допомоги армії закупив для закарпатських свободівців, які відправились у зону АТО, сучасного військового спорядження на 40 тис. грн. Це 4 каліматора і планки під них, 1 приціл нічного бачення, 3 прилади нічного бачення та потужний бінокль. "На це була найбільша закупка військового обладнання за весь час роботи Луганського штабу. Можна казати що ми озброїли сучасними засобами свободівський підрозділ, який вирушає в зону АТО. Ми вже плануємо набагато більшу закупку військового спорядження за ринковими цінами обсягом близько 180 тис. гривень. Нашим пріоритетом є забезпечення найкращими сучасними зразками амуніції і приладів наших побратимів, які беруть участь у війні на Сході, а також батальйону "Луганськ-1", який сформовано переважно з луганців", – зазначив член обласного комітету ВО "Свобода" Тарас Попов.

Закарпатська чота вже другий тиждень перебуває на Харківщині, де відбуваються тренування молодих бійців, іде робота з доставки гуманітарної допомоги на Донеччину і Луганщину. Керівником цієї групи є голова Закарпатської "Свободи" Олег Куцин. Коментуючи проведену роботу, він повідомив: "Уже два тижні ми тісно співпрацюємо з нашими луганськими й донецькими побратимами. Дуже добре, що два найвіддаленіші регіони нашої великої держави – Закарпаття і Луганщина – працюють разом, допомагаючи один одному. Спорядження, яке нам допомогли придбати луганські свободівці, може врятувати не одне життя моїм бійцям, і значно підвищить їхню боєздатність".

Голова Луганського обласної організації ВО "Свобода" Артем Заіка зазначив: "Усі гроші, які ми зібрали за останні два місяці роботи нашого штабу допомоги армії, а це близько 225 тисяч гривень, надійшли від наших луганських членів партії, прихильників і незнайомих людей. Це демонструє, що луганці хочуть якнайшвидшої перемоги українського війська і звільнення від російської терористичної навали. Також хочу зазначити, що без жодних контрольних органів, окрім контрольно-ревізійної комісії, всі гроші, які дають нам люди на армію, витрачаються тільки на потреби українських силовиків. Знаковим є те, що більшість членів нашого штабу, через руки яких проходять ці гроші і які опинилися без роботи, житла, всіх своїх речей, що лишились у Луганську чи інших містах області, можуть гарантувати: жодна гривня не пішла комусь укишеню, не осіла у "відкатних" схемах, не розчинилася в напівтіньових тендерах. Це є рівень свободівців! Рівень відповідальності, порядності та шляхетності. Такими наші побратими є ; такими вони будуть і на керівних державних посадах. Це запорука відсутності корупції за нашої влади. З кожним місяцем, пропорційно рівневі довіри луганців, ми збільшуємо зібрані суми: якщо в червні ми зібрали 100 тисяч гривень, то в липні ця сума вже сягнула позначки близько 125 тисяч. І щоразу список тих, хто допомагає військовим, неупинно розширюється".

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 4)
Попередня новина: На День міста Тернополю ...
Наступна новина: Житомирська область: за ...

КОМЕНТАРІ