Хмельницька область: рятувальники навчали громадян безпечній поведінці під час відпочинку в лісі

Хмельницька область: рятувальники навчали громадян безпечній поведінці під час відпочинку в лісі

09.08.14 08:33 0 686
Спекотне літо в розпалі. Подоляни з задоволенням відпочивають у лісах та лісопаркових смугах. Але правил безпечної поведінки дотримуються далеко не всі. Щоб попередити виникнення пожеж у лісових масивах та підвищити рівень обізнаності населення в питаннях безпеки, 7 серпня рятувальники Хмельниччини провели профілактичні рейди. Адже через нехтування правилами пожежної безпеки нерідко виникають пожежі саме на відкритих територіях власних домоволодінь, лісових масивах та степових зонах. Головною причиною цих нещасть, зазвичай, є необережність людей.

Відпочивальників спекотного дня в лісах виявилося чимало. Працівники ДСНС спілкувались із ними щодо дотримання правил безпеки у лісі. Рятувальники розповідали, що лісові пожежі завдають збитки не тільки природі, а й людям, які проживають поруч. Також ознайомили з основними причинами виникнення загорянь у лісі, основну увагу звертали на правила розведення багать. Під час рейдового відпрацювання співробітники ДСНС роздавали листівки та пам'ятки на протипожежну тематику.

Попередження виникнення пожеж у лісі особливо в пожежонебезпечний період є першочерговим завданням для ДСНС, тому така профілактична робота проводиться на території області постійно. Подібні профілактичні рейди організували й працівники всіх райсекторів Головного управління ДСНС в області разом із працівниками засобів масової інформації.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ