Освітня галузь Хмельниччини з новим очільником

Освітня галузь Хмельниччини з новим очільником

09.08.14 08:09 0 668
8 серпня заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Леся Стебло представила трудовому колективу нового директора Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА. Відтепер освітніми процесами в області керуватиме Олег Іванович Фасоля.

Леся Василівна привітала нового очільника, побажала успіхів у роботі та висловила сподівання на вирішення тих проблем, які наявні в галузі та подальше зростання рівня освіти в області.

«Я переконана, в тому, що Олег Іванович – досвідчений фахівець та виправдає нашу довіру», – запевнила посадовець. Свою трудову діяльність Олег Фасоля розпочав в серпні 1993 року вчителем біології та хімії Мало-Шкарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Полонського району.

З серпня 1994 року по листопад 1998 року був директором цієї школи. Пізніше працював на посазі завідуючого відділом взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями Полонської райдержадміністрації. згодом там же очолив відділ внутрішньої політики.

В травні 2002 року був призначений на посаду першого заступника голови Полонської РДА Хмельницької області, де працював до липня 2003 року. З вересня 2003 року до цього часу працював на посаді директора Полонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ