Хмельницька область: за добу рятувальники тричі ліквідували пожежі приватних сінників

Хмельницька область: за добу рятувальники тричі ліквідували пожежі приватних сінників

09.08.14 09:26 0 750
7 серпня о 13:33 до Служби порятунку «101» у Старокостянтинові надійшло повідомлення про пожежу приватного сінника в с. Жабче.

Рятувальники 19-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області ліквідували пожежу площею 15 кв. м о 14:20. Вогнем знищено 3,5т сіна. Збитки встановлюються. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем власника домоволодіння.

О 15:28 працівники ДСНС Теофіпольського району відправились на ліквідацію пожежі приватної копиці соломи, що виникла в с. Турівка.

Черговий караул 36-ї державної пожежно-рятувальної частини пожежу локалізував о 15:40, ліквідував о 15:44. Вогнем знищено 0,5 т соломи.

За попередньою інформацією, пожежа виникла через дитячі пустощі з вогнем. Діти власників 4 та 7 рочків запалили сірниками солому, коли вона спалахнула – діти злякались і втекли до хати. Власниця, яка була в будинку, побачила пожежу та повідомила вогнеборцям.

Того ж дня, о 20:19 спалахнув приватний сінник у с. Климашівка Хмельницького району. До місця виклику оперативно прибули вогнеборці з обласного центру, які ліквідували пожежу площею 6 кв. м о 20:46. Вогнем знищено сінник.

За попередніми даними, пожежа виникла через необережне поводження з вогнем власниці, яка спалювала сміття поблизу сінника. Вітром полум’я перекинулося на дерев’яні конструкції.

Нещасних випадків на місці пожеж не було.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Будні АТО: "злив" ...

КОМЕНТАРІ