Організатори «Захід-Фесту» не мають наміру скасовувати фестиваль, бо збиратимуть гроші для армії

Організатори «Захід-Фесту» не мають наміру скасовувати фестиваль, бо збиратимуть гроші для армії

09.08.14 09:07 0 687
Організатори «Захід-Фесту-2014», що запланований на 8-10 серпня у селі Родатичі Городоцького району, не мають наміри скасовувати фестиваль через оголошення на Львівщині жалоби за загиблими на Сході військовими. За їх словами, на дійство уже продано 10 тисяч квитків, а сам захід має благодійний характер – зібрані кошти передадуть спецбатальйону «Азов».

Про це йдеться у сюжеті журналіста Марії Шиманської для програми новин «Огляд дня» (щобудня о 21:00 на телеканалі ZIK).

Як відомо, жалоба у Львівській області триватиме 7,8 і 9 серпня. Відтак керівництво Львівської ОДА звернулося до організаторів Міжнародного фестивалю «Захід-Фест 2014» з проханням перенести час проведення фестивалю на невизначений термін. Також за скасування заходу виступають і мешканці сусідніх до Родатичів сіл, погрожують перекрити дорогу.

У відповідь організатори фестивалю навели свої аргументи.

«Фестиваль буде проводитися, до нас приїхали понад 10-ти тисяч людей зі всієї України, – говорить прес-секретар фестивалю «Захід-Фест» Ярослав Нікулін. – Приїхала величезна кількість журналістів, персоналу, який обслуговує фестиваль. Саме тому ми не можемо скасувати фестиваль через дві години після рішення ЛОДА».

За словами Ярослава Нікуліна, фестиваль має благодійну мету – збиратиме допомогу для спецбатальйону «Азов», який зараз воює на Сході.

«Тут є представники «Азову» – понад десять людей, – додав Ярослав Нікулін. – А частина тих, хто торік організовували фестиваль, зараз воюють в цьому батальйоні. Наш фестиваль не є просто гулянкою».

До речі, як розповів прес-секретар «Захід-Фесту», частина російських гуртів відмовилися від участі у фестивалі, коли дізналися про збір коштів на підтримку українських військових. Своє рішення росіяни мотивували тим, що не хочуть виступати на сцені, котра підтримує «хунту».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Погода в Україні на ...

КОМЕНТАРІ