Мешканці Свердловська розповіли, чим терористи шантажували 72-у бригаду

Мешканці Свердловська розповіли, чим терористи шантажували 72-у бригаду

09.08.14 08:21 0 663
Українські громадяни – мешканці території, яку тимчасово окупували російські найманці-бойовики, захищають бійців 72-ї бригади.

Згідно зі ствердженнями жителів Свердловська, що на Луганщині, терористи шантажували українських військових знищенням цього міста біля російського кордону.

«Ми вдячні хлопцям з 72-ї, які взяли на себе відповідальність і відступили з кордону. Після добового обстрілу з боку дружньої країни – міномети, гранатомети, гармати і танки, якими просто нищіли будинки та вулиці – на наше місто було направлено 40 «Градів» – з хутора Васецький і Павлівки (Росія). Дали три залпи на попередження і поставили ультиматум: або пацани здаються, або нашого міста не буде. Вони нас врятували. І це не відступ, це – героїзм», – написала на своїй сторінці у Facebook місцева мешканка під псевдонімом Олена Степова.

«По 72-й я готова виступити перед будь-яким судом, просто виїхати зараз не зможу. Я навіть готова відкрити свої справжні прізвище, ім’я... Вони справді нас закрили собою. …Тут було місиво. 265 залпів (з російського боку, – ред.) Це те, що ми нарахували тільки з мінометів. Нас просто перетворювали на пил. Нам осетини так і сказали: «Вас не буде. Хлопців шантажували нами», – повідомила мешканка із Свердловська, інформує 5 канал.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ