В Житомирській області рятувальники ліквідували пожежу у тирі підвального приміщення військкомату (Оновлено, фото)

В Житомирській області рятувальники ліквідували пожежу у тирі підвального приміщення військкомату (Оновлено, фото)

09.08.14 08:15 0 607
8 серпня о 07:05 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про пожежу в підвальному приміщенні Житомирського об’єднаного міського військового комісаріату, розташованого по вул. М. Рибалка.

Осередок виникнення пожежі знаходився у тирі, який розташований у підвальному приміщенні. Орієнтовно на площі 21 кв.м тліло оздоблення тиру в районі розташування мішені (кулевловлювач).

До ліквідації пожежі було залучено 4 відділення пожежно-рятувальних підрозділів міста, а також працювало 4 одиниці пожежної та 3 одиниці спеціальної техніки.

Ситуацію ускладнювало щільне задимленням приміщення, що не дозволяло дістатися осередку займання. Для видалення диму було задіяно димовсмоктувачі. Рятувальники у складі ланки газодимозахисної служби проводили гасіння пожежі зсередини приміщення. А в бетонному перекритті 1-го поверху вони зробили отвори, через які подавалася піносуміш в осередок пожежі.

Об 11:00 пожежа локалізована, об 14:55 – повністю ліквідована. Ймовірна причина займання – коротке замкнення електромережі. Наразі проводиться розслідування щодо встановлення остаточної причини пожежі.

У ДСНС України у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Львівська ОДА здійснює ...

КОМЕНТАРІ