В Житомирській області за добу рятувальники 4 рази надали допомогу по відкриванню дверей

В Житомирській області за добу рятувальники 4 рази надали допомогу по відкриванню дверей

09.08.14 08:36 0 607
7 липня до служби порятунку «101» надійшло повідомлення від жителів будинку, який знаходиться у Житомирі по вулиці Польський бульвар 15, про те що їхня сусідка знаходиться в полоні на своєму балконі.

Як згодом розповіла сама полонянка, перебуваючи вдома, вона займалась хатніми справами.Коли жінка вийшла на балкон, двері за нею зачинилися. В квартирі вона була сама, тому допомогти їй було нікому. Стурбована господиня покликала сусідів і попросила викликати рятувальників.

По приїзду бійців ДСНС, в квартирі вже знаходився батько молодої жінки, який також ні чим не міг допомогти доньці. За допомою спеціального обладнання рятувальники відкрили двері балкону.

Протягом дня фахівцям ДСНС доводилось ще 3 рази виїжджати на подібні випадки.

О 14:10 на пункт зв’язку частини 1-ї державної пожежно-рятувальної частини поступив дзвінок від літньої жінки.

Пенсіонерка розповіла, що не може потрапити до своєї квартири, яка знаходиться по вул.Київська 39 обласного центру. Бабуся благала допомогти, тому, що вона проживала сама і не знала до кого ще їй звернутися.

Прибувши на місце події, рятувальники швидко справилися з поставленою перед ними задачею. А жінка ще довго дякувала працівникам ДСНС за оператино надану допомогу.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Квитки на суботні та ...

КОМЕНТАРІ