Допомога дітям-сиротам від працівників ДАІ Рівненщини

Допомога дітям-сиротам від працівників ДАІ Рівненщини

09.08.14 08:02 0 769
Керівництво Державтоінспекції Рівненщини не залишається байдужим до потреб вихованців дитячого будинку міста Слов’янськ Донецької області та продовжує піклуватись про дітей-сиріт.

У черговий раз працівники міліції організували збір найнеобхіднішого для дітей, зокрема продуктів харчування, одягу, іграшок та необхідних у побуті речей. Правоохоронців, які прибули з Рівненщини до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей у місті Слов’янськ, зустріли всім колективом закладу. Радості дітей не було меж. Щаслива малеча з задоволенням допомагала працівникам Державтоінспекції переносити все привезене до приміщення дитячого будинку.

Зі своєї сторони працівники Центру подякували інспекторам ДАІ за те, що вони не залишилися байдужими до потреб дітей-сиріт.

- Ми дуже дякуємо правоохоронцям з Рівненщини за надання посильної допомоги для наших дітей, – зауважила Анна Михайлова, методист Центру соціально-психологічної реабілітації дітей у місті Слов’янськ. – Ми були приємно здивовані візитом рівненських міліціонерів та безмежно вдячні за надану ними допомогу, яка на сьогоднішній день врай необхідна, – додала працівниця закладу.

Дивлячись на щасливу малечу, можна з упевненістю сказати, що цей візит запам’ятається їм надовго, адже отриманий заряд душевного тепла і щирої турботи ні з чим не можна порівняти.

Прес-служба УДАІ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Привітали кращих ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ