Будівельників Тернопільщини привітали з професійним святом

Будівельників Тернопільщини привітали з професійним святом

09.08.14 08:14 0 692
Напередодні професійного свята – Дня будівельника - заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра привітав працівників будівельних підприємств та організацій області.

«Бути будівельником – це не просто професія, це покликання, - зазначив Леонід Олексійович. - Ваша робота нелегка, однак дуже потрібна для області і країни. Незважаючи на складну фінансову ситуацію, будівельна галузь на Тернопільщині розвивається. Область займає третє місце в Україні за темпами приросту обсягів будівельних робіт . І в цьому заслуга кожного з вас».

Леонід Олексійович наголосив, що сучасні технології вимагають від підприємств і організацій галузі нових підходів до роботи.

«Сподіваюся, спільними зусиллями ми виконаємо усі завдання, і Тернопілля стане лідером будівельної галузі в Україні», - резюмував заступник голови облдержадміністрації.

З нагоди Дня будівельника за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток будівельної галузі області Леонід Бицюра вручив подяку Прем’єр-міністра України працівнику галузі Володимиру Івановичу Кравцю та грамоти Тернопільської обласної державної адміністрації 9 працівникам будівельних підприємств краю.

Довідково: За перше півріччя 2014 року будівельними підприємствами області виконано робіт на суму 282,2 млн гривень, що на 14,7% більше, ніж за аналогічний період 2013 року. Обсяг виконаних будівельних робіт за січень-червень поточного року на одну особу по області складає 263,3 гривень. Найвищим цей показник є у тернопільському районі – 945,4 гривень. Це у 3,5 рази більше, ніж середньо обласний показник.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Компанія «МТС ...
Наступна новина: Володимир Гунчик: ...

КОМЕНТАРІ