Освіту на Тернопільщині здобуватимуть 59 дітей та 17 студентів зі східних областей та АР Крим

Освіту на Тернопільщині здобуватимуть 59 дітей та 17 студентів зі східних областей та АР Крим

09.08.14 08:39 0 678
У загальноосвітні школи області влаштовано на навчання 17 дітей із АР Крим, 10 дітей з Донецької та 5 із Луганської областей. Один учень здобуватиме освіту в Тернопільському професійному ліцеї моделювання одягу та перукарського мистецтва. Про це повідомив директор департаменту освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації Любомир Крупа.

«Крім цього, 15 дітей із АР Крим, 10 – із Донецької та 1 – із Луганської областей влаштовані до дошкільних закладів області», - розповів Любомир Левкович.

За його словами, також забезпечено потребу в продовженні навчання 5 студентам Кримського державного університету імені С.І.Георгіївського, які зараховані cтудентами в Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я.Горбачевського.

«У Тернопільському національному педагогічному університеті навчатиметься 11 студентів зі східних областей та АР Крим, - продовжив Любомир Крупа. – Ще одна студентка із АР Крим планує здобувати освіту у Кременецькому обласному гуманітарно-педагогічному інституті імені Тараса Шевченка.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Квитки на суботні та ...
Наступна новина: 5, 5 т. гуманітарної ...

КОМЕНТАРІ