Лановеччина готується відзначати День Державного Прапора і День Незалежності України

Лановеччина готується відзначати День Державного Прапора і День Незалежності України

09.08.14 08:49 0 705
6 серпня 2014 року відбулося засідання оргкомітету з питань підготовки й проведення святкових заходів до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України. З проєктом відповідного розпорядження представників громадськості, органів виконавчої влади і місцевого самоврядування ознайомив свободівець, голова Лановецької районної адміністрації, голова оргкомітету з питань підготовки району до святково-патріотичних заходів Іван Друзь.

"23 і 24 серпня усі свідомі громадяни вийдуть у вишиванках, щоби засвідчити, що українська нація сильна, вільна, патріотично налаштована і нездоланна! Незважаючи на всі труднощі, ми сміливі і готові до боротьби! День Незалежності і День Державного Прапора – найбільші свята кожної держави, і відзначити їх хотілося б якнайкраще. Але нинішня ситуація на сході країни вимагає від нас стриманості у проведені заходів", – наголосив очільник району.

У ході обговорення оргкомітет вирішив, що в районному центрі звучатимуть духовно-патріотичні і народні пісні України. Також 23 і 24 серпня представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадськості Лановеччини покладуть квіти до підніжжя пам'ятника борцям за волю і незалежність України, погруддя Тараса Шевченка. У зв'язку з тим, що 2014-й – рік Великого Кобзаря, урочисте підняття Державного Прапора України вирішено здійснити саме біля пам'ятника славетного українця.

Оскільки цьогорічні урочисті заходи відбуватимуться на тлі війни, розв'язаної Росією на сході України, ці державні свята стануть ще більш символічними і патріотичними.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ