Волинь: область працює над планом заходів зі зменшення споживання природного газу на 30%

Волинь: область працює над планом заходів зі зменшення споживання природного газу на 30%

10.08.14 08:07 0 1032
8 серпня за дорученням голови облдержадміністрації Володимира Гунчика його перший заступник Сергій Кудрявцев провів нараду з питань підготовки до осінньо-опалювального періоду.

Як наголошує Володимир Гунчик, питання підготовки до зими є №1 в його роботі. На його думку, потрібно використовувати всі можливості, в тому числі, й перехід на альтернативні види палива.

Відтак, на нараді обговорили план заходів зі зменшення споживання природного газу на 30%, який розроблено на виконання вимог постанови КМУ.

Волинь, як і всі інші області, подала до профільного Міністерства відповідні розрахунки та раціональне співвідношення організаційних та технічних заходів.

Як повідомив Сергій Кудрявцев, до зими комплексно підготують 3036 будинків різних форм власності. Заплановано відремонтувати 425 покрівель, 508 систем централізованого опалення, 181 систему гарячого водопостачання, 409 систем холодного водопостачання, виконати промивку 240 систем опалення.

Підготовка навчальних та лікувальних закладів області до роботи в осінньо-зимовий період здійснюється згідно з графіком. Завершені роботи у 620 загальноосвітніх школах (80%), 392 дитячих садочках (95%), 26 лікарнях (55%).

З метою побудувати систему економії газу голова облдержадміністрації з керівниками районів та міст обласного значення обговорює можливості використання альтернативного палива, виходячи також на пропозиції від торфобрикетних заводів.

Наразі тривають наради для напрацювання комплексу питань підготовки до зими.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ