Керівництво Львівської облдержадміністрації привезло допомогу військовим із Львівщини, які воюють на сході

Керівництво Львівської облдержадміністрації привезло допомогу військовим із Львівщини, які воюють на сході

10.08.14 08:11 0 798
Голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех, її заступник Володимир Харчук та директор департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та ПЕК ЛОДА Олег Лазар відвідали Третій батальйон територіальної оборони Львівщини, який виконує бойові завдання на Луганщині. Вони доставили воїнам гуманітарний вантаж, який зібрали на Львівщині на загальну суму близько півмільйона гривень.

За словами Ірини Сех, за кошти, які надійшли на благодійний рахунок, відкритий Львівською облдержадміністрацією, придбали два тепловізори, 130 кевларових касок, 150 комплектів форми, електрогенератори, два телевізори й сателітарну антену, ліхтарі, маскувальну сітку, модеми та інші необхідні речі, які замовив командир батальйону. Водночас бійці третього батальйону отримали три військові вантажівки «Урал», які приїхали наповнені продуктами і мінеральною водою.

Цього ж тижня облдержадміністрація відправила вантаж із продуктами для 24-ої окремої механізованої бригади. Загалом відправлено 15 тонн продуктів.

Ірина Сех повідомила, що вантаж допомогли зібрати підприємці, районні адміністрації, міські та сільські громади, пересічні жителі області. «Значну частину продуктів люди приносили просто у військові комісаріати та районні державні адміністрації. Це цукор, крупи, овочі, олія, мед, чай, консерви та багато іншого. Привезли також дитячі малюнки й індивідуальні посилки бійцям, які їм передали родичі з дому. Також ми взяли 50 державних прапорів, червоно-чорний прапор та прапор Львівської області», – зазначила Ірина Сех.

Разом із керівництвом ЛОДА в зону АТО вирушили учасники дуету «Ріка життя» Іванна Савченко та Ярослав Антонійчук, які виступили із концертом під відкритим небом.

За словами голови ЛОДА, Третій батальйон територіальної оборони Львівщини базується поблизу кордону з Росією й виконує дуже серйозні завдання. Зокрема, бійці патрулюють на блокпостах, поблизу самого кордону з РФ, також вони брали участь в обороні аеропорту Луганська. «Місяць тому батальйон приїхав у чисте поле, а зараз тут розташоване військове містечко із надійними укріпленнями, бліндажами та інфраструктурою, наскільки вона можлива в польових умовах. Військове керівництво зазначає, що Третій батальйон на доброму рахунку, тож можемо пишатися нашими краянами, які боронять незалежність України на східних кордонах», – розповіла голова ЛОДА.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хитров за 30 секунд ...

КОМЕНТАРІ