У Кремлі не можуть зрозуміти, про що говорить Україна, коли вказує на небезпеку вторгнення російських «миротворців»

У Кремлі не можуть зрозуміти, про що говорить Україна, коли вказує на небезпеку вторгнення російських «миротворців»

10.08.14 08:10 0 813
У Кремлі відкидають звинувачення України в спробі проникнення російських військових на її територію під виглядом конвою для гуманітарної допомоги. Про це заявив речник президента Росії Дмитро Пєсков журналістам. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Нам важко зрозуміти, що малося на увазі українською стороною. Не було ніяких спроб проникнення російських військ», –­ заявив він.

Речниця МЗС Російської Федерації Марія Захарова заявила, що перед тим, як направити російські війська за кордон, мають бути виконані спеціальні процедури. Вона також заявила, що українська сторона «щодалі більш підприємлива у вигадуванні казок».

Заступник голови адміністрації президента України Валерій Чалий заявив, що у ніч проти 9 серпня Росія готувалася ввести на територію України своїх «миротворців», що, за його словами, могло призвести до «непередбачуваних подій та ескалації». Цю провокацію вдалося зірвати, заявив Валерій Чалий.

Ішлося про те, що в бік українського кордону «рухався величезний конвой, який супроводжувався військовими та технікою» Росії, і, «начебто за погодженням із Міжнародним комітетом Червоного Хреста, в Україну мала увійти гуманітарна колона з «миротворцями», очевидно, для того, щоб спровокувати повномасштабний конфлікт», навела слова Валерія Чалого прес-служба президента України в ніч на суботу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цінне з-поміж сміття на ...
Наступна новина: На Тернопіллі у Теребовлі ...

КОМЕНТАРІ