В Житомирській області вогнеборцями ліквідовано пожежу у цеху обробки деревини

В Житомирській області вогнеборцями ліквідовано пожежу у цеху обробки деревини

11.08.14 08:10 0 754
9 серпня о 00:33 на пункт зв’язку 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Баранівка надійшло повідомлення про пожежу у приміщенні цеху обробки деревини розмірами 7х24 м, який розташований у селищі Довбиш. До служби порятунку «101» зателефонував сам власник об’єкта, який й повідомив про займання.

На місце події одразу ж було направлено одне, а невдовзі й друге відділення 29-го професійного пожежного посту селища Довбиш. По прибуттю першого підрозділу, цех був вже повністю охоплений вогнем. Спільними зусиллями співробітників ДСНС пожежу вдалося локалізувати о 01:25, повністю ліквідувати о 06:55 та не допустити розповсюдження вогню на сусідні будівлі. Загиблих та травмованих внаслідок події немає. Вогонь знищив дах приміщення, три верстати та 25 м куб вагонки.

Ймовірною причиною пожежі є попадання розряду блискавки у покриття цеху. У результаті чого в покрівлі утворився отвір і зайнялася готова продукція, що знаходилася всередині.

Наразі фахівцями встановлюється остаточна причина виникнення вогню, а також суми збитку та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Екс-тренер Барселони ...
Наступна новина: США завдали нових ...

КОМЕНТАРІ