Луцьк: секретар міської ради Сергій Григоренко та депутати фракції ВО «Батьківщина» міської ради передали гуманітарну допомогу бійцям з «Айдару»

Луцьк: секретар міської ради Сергій Григоренко та депутати фракції ВО «Батьківщина» міської ради передали гуманітарну допомогу бійцям з «Айдару»

12.08.14 16:12 0 663
Кожного дня ми вчергове переконуємось, що, на жаль, війна в Україні триває. І обов'язок кожного українця – допомагати та підтримувати військових, що воюють на сході.

Представники обласного осередку Самооборони Майдану координують зусилля задля допомоги нашим хлопцям з батальйону «Айдар». Власними силами та, шукаючи меценатів, вони закупляють необхідну амуніцію, бронежилети, специфічне обладнання, медикаменти, що потребують бійці, та передають все це на Схід. В тиждень відправляють три-чотири мікроавтобуси гуманітарної допомоги бійцям.

Секретар міської ради Сергій Григоренко, депутати з фракції ВО «Батьківщина» Олександр Плісецький та Олександр Семенюк разом з активістами партії Костянтином Байчуком й Романом Перванчуком також долучилися до допомоги, закупивши найнеобхідніше, що потребують бійці. А це – п’ять ящиків м’ясних консервів та медикаменти. Ці продукти та ліки передадуть представники Самооборони Майдану другій роті батальйону «Айдар».

Така підтримка фракції - не перша, депутати ВО «Батьківщина» допомагали медикаментами пораненим військовослужбовцям 51 механізованої бригади.

«Наша фракція щотижня намагається допомагати бійцям, що перебувають у зоні АТО. Адже події, що відбуваються у нашій країні, не можуть залишати байдужими жодного з нас», - зазначив секретар міської ради Сергій Григоренко.

Найближчим часом ця допомога вирушить до бійців, що служать в батальйоні «Айдар».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На території України ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ