У Волинській області в облдержадміністрації працюють над вирішенням питань, порушених родинами мобілізованих під час зустрічі з Володимиром Гунчиком

У Волинській області в облдержадміністрації працюють над вирішенням питань, порушених родинами мобілізованих під час зустрічі з Володимиром Гунчиком

12.08.14 08:40 0 762
В облдержадміністрації працюють над вирішенням питань, порушених родинами мобілізованих під час зустрічі з Володимиром Гунчиком.

У п’ятницю, 8 серпня, жінки та матерів військовослужбовців висловили чимало претензій з приводу роботи військкоматів та сільських і селищних рад, що стосується ходу проведення мобілізаційних процесів. Родини мобілізованих передали голові облдержадміністрації низку довідок з військкоматів, які, за їх словами, видані з порушеннями і не несуть правдивих даних.

Голова облдержадміністрації в ході оперативної наради висловив чимало зауважень щодо виконання мобілізаційних планів на Волині, тому він просить прокуратуру, МВС та СБУ перевірити всі факти.

Також Володимир Гунчик вчергове наголосив на координації усіх зусиль задля допомоги сім’ях військових та стабілізації ситуації в області.

«Я прошу робочу групу, яку очолює мій радник Борис Кондратюк, чітко визначитися з координацією дій в усіх напрямках співпраці. Найголовніше, щоб всі люди області, які займаються допомогою військовим через засоби масової інформації чи сайт облдержадміністрації отримали контактні телефони відповідальних осіб: хто за транспорт, хто за забезпечення паливом, хто за формування і координацію руху робочих груп волонтерів або громадських організацій, що займаються доставкою. Будь-яке питання має оперативного вирішувати через роботу оперативного штабу при Раді оборони області».

Нагадаємо, 8 серпня голова облдержадміністрації Володимир Гунчик провів перше засідання новоствореного оперативного штабу при Раді оборони област, до його складу увійшли керівники силових структур, соціальної служби, військові комісари, начальники профільних відділів та управлінь, громадські активісти. Робоча група штабу координуватиме усі важливі питання, які виникають у родин мобілізованих військовослужбовців; сприяти волонтерам в наданні необхідної інформації, матеріальної допомоги, медичного забезпечення, правового та соціального роз’яснення. Крім цього, основним завданням оперативного штабу є запобігання виникненню в області надзвичайних ситуацій, інформаційній пропаганді.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сім'ї загиблих жителів ...
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ