Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик закликає усіх волинян, заради миру і спокою в області, не піддаватися на провокації, а неоднозначні публікації в Інтернеті сприймати критично

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик закликає усіх волинян, заради миру і спокою в області, не піддаватися на провокації, а неоднозначні публікації в Інтернеті сприймати критично

12.08.14 09:42 0 794
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик закликає усіх волинян, у непростий для нашої держави час, заради миру і спокою в області, не піддаватися на провокації, а неоднозначні публікації в Інтернеті сприймати критично.

Зокрема, Володимир Гунчик звертається з проханням до мас-медіа області утриматися від поширення неперевіреної інформації, посилаючись на різні джерела: «Поряд з позитивом, є низка публікацій, які містять негативні прояви. ЗМІ, соціальні мережі, Інтернет-видання заповнені інформацією, яка несе напругу в суспільстві».

«Всі ми розуміємо, що ведеться цілеспрямована агресія проти українців, для того, щоб дестабілізувати ситуацію та похитнути віру в людей», - зазначив він.

Голова облдержадміністрації також рекомендує військовим комісарам або відповідальним за мобілізаційну та оборонну роботу, коли ті спілкуються з родинами військовослужбовців, працювати не лише по статуту, але й пам’ятати, що вони розмовляють з людьми, які переживають за долю своїх дітей, чоловіків, а мобілізаційні процеси їх насторожують.

Крім цього, Володимир Гунчик наголошує, що і представники обласних громадських чи політичних партій, у власних цілях використовують непросту для країни ситуацію. «Є інформація, коли окремі депутати, в коментарях чи інтерв’ю, закликають до протизаконних дій, залучаючи до цього іноземних громадян», - підкреслив він.

« йдуть різні інформаційні посили, через які намагаються нас посварити, навіть через вибір Церкви. Проти України ведеться неприхована агресія. Ми, як ніколи маємо об’єднуватися заради миру і спокою у нашій державі», - резюмував Володимир Гунчик.

У ході оперативної наради начальник управління інформаційної політики та зв’язків зі ЗМІ ОДА Ольга Чубара доповіла про виконання в області плану інформаційного супроводу щодо проведення в області третьої хвилі мобілізації, яка триває згідно Указу Президента Петра Порошенка.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Житомирській області 16 ...

КОМЕНТАРІ